Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, έγινε παρέμβαση στους αγροτικούς δρόμους της Κοινότητάς μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε καλύτερη βατότητα, τόσο για την συλλογή του ελαιοκάρπου αλλά και για την κτηνοτροφία μας.

     Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω: τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κ. Χαρίλαο Αγαπητό και τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητα Γαλαξιδίου κ. Ευθύμιο Γρίβα, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, τον χειριστή του γκρέιντερ κ. Παναγιώτη Κυριαζή για την προσπάθειά του να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τμήμα της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και τον Γιάννη Καλογεράκο για την βοήθειά του.

     Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί για την κάλυψη όλων των αναγκών, αλλά από την πλευρά όλων μας πρέπει να γίνονται κλαδέματα σε κλαδιά που επεκτείνονται στο δρόμο αλλά και από την θαμνώδη βλάστηση κυρίως πουρνάρια κ.λ.π. που υπάρχουν στα κτήματα που έχουν πρόσωπο σε αγροτικούς δρόμους, για να γίνεται σωστότερη δουλειά.

     Περιμένω τις επισημάνσεις σας για τον καλύτερο προγραμματισμό.